Suuri Seikkailu Hasin kanssa

Tässä hieman kuvia ja tunnelmia myös kevään Suuri Seikkailu retkeltä, jonka järjestimme yhdessä ystävälippukuntamme Hakasiskojen eli Hasin kanssa. Retken teemaan oli haettu inspiraatiota Amazing Race-kilpailusta ja majapaikkanamme toimi Eden.

Perjantai-iltana seikkailijat ja tarpojat saapuivat Edenille. Ohjelmassa olikin lumen tamppausta ja lapiointia, sillä kinosten vuoksi autot eivät päässeet kääntymään kunnolla. Onneksi loppuilta sujui rennommissa merkeissä saunomisen ja iltaohjelman parissa. Iltaohjelman aikana arvottiin perinteisesti myös retken Zorro.

Lauantai aamusta myös sudenpennut saapuivat paikalle ja oli vuorossa jännittävä Amazing Race- rastirata. Ryhmiin jaon jälkeen kilpailu saatiin aloitettua! Kukin rasti edusti yhtä maata ja joukkueiden tuli selviytyä hankalista tehtävistä puhaltamalla yhteen hiileen. Italian pasta-vaahtokarkki rakennelma, Brasilian hämähäkinseitti ja Saksan maitolaatikko ylitys testasivat niin ryhmähenkeä kuin luovuutta. Kaikki joukkueet suoriutuivat erinomaisesti ja iltaohjelmassa nähtiin vielä ryhmien suunnittelemia esityksiä. Iltaohjelman päätteeksi paljastettiin Amazing Race kilpailun voittanut joukkue!

Seuraavana aamuna saimme selville pahamaineisen Zorron, Tuulin sekä hänen apurinsa Katrin henkilöllisyydet ja mökin siivouksen jälkeen lähdimme kaikki takaisin kotia kohti.

Screenshot_20180824-105510_Instagram

IMG-20180824-WA0007IMG-20180824-WA0010IMG-20180824-WA0009Screenshot_20180824-143108_Snapchat

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s